Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"И да имат договор за 20 години - не ме интересува": Челси изгони шампиони

21 август 2024, 17:01 часа • 1078 прочитания

Рахийм Стърлинг и Бен Чилуел няма да играят за Челси през новия сезон. Мениджърът на "сините" Енцо Мареска съобщил на двамата англичани, че трудно ще получат минути в първия тим, и ги пратил да тренират отделно от съотборниците им. Италианският специалист разясни как се справя с големия брой налични футболисти.

Стърлинг и Чилуел приключиха с Челси

"Опитах да бъда честен. Казах на Стърлинг, че трудно ще получи минути тук. Чилуел също. Аз не работя с 42-ма футболисти, а с 21. Останалите 15-20 играчи тренират отделно. Аз не ги виждам. Изобщо не е каша, както изглежда отстрани. Дори и да имат договор за 20 години, не ме интересува. Не е моя работа", заяви Мареска, цитиран от авторитетния журналист Фабрицио Романо.

ОЩЕ: Манчестър Сити започна защитата на титлата с победа в дербито срещу Челси (ВИДЕО)

"Нови попълнения? Всичко е възможно"

Рахийм Стърлинг е четирикратен шампион на Англия с Манчестър Сити, но напоследък не блести с изявите си. Чилуел пък триумфира в Шампионската лига с Челси през сезон 2020/21. Относно новото попълнение на Челси Жоао Феликс мениджърът заяви: "Той е талант. Клубът вече го познава. Хубавото е, че може да играе на няколко поста". "Нови попълнения? Всичко е възможно", призна италианецът.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес