Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хърватия – Италия: Кога и къде да гледаме последното дерби от група „В“ на Евро 2024?

24 юни 2024, 06:00 часа

Националните отбори на Хърватия и Италия излизат днес в последен мач от група „В“ на Европейското първенство по футбол, което се провежда в Германия. Двубоят ще бъде изключително интересен, тъй като Испания вече си осигури класиране за следващата фаза на надпреварата, но всички останали тимове в групата също имат шанс да стигнат до елиминациите.

Реклама

Хърватия – Италия: Начален час и ТВ

Хърватия стартира много зле участието си на Евро 2024, след като „шахматистите“ бяха сгазени от Испания с категоричното 0:3. След това пък отборът на Златко Далич стигна само до равенство 2:2 с Албания, въпреки че водеше до 95-ата минута на срещата.

Италианците от своя страна започнаха с труден успех над Албания с 2:1. Последва загуба от Испания с 0:1, като „скуадрата“ бе далеч от познатото ниво и се отърва от по-тежко поражение единствено благодарение на Джанлуиджи Донарума.

Национален отбор по футбол на Хърватия

В колко часа започва Хърватия – Италия?

Мачът между Хърватия и Италия е насрочен за тази вечер като ще стартира в 22:00 часа българско време. Срещата ще се проведе на стадион „Ред Бул Арена “ в Лайпциг.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ЗАЩО СПРЯХА РАННИТЕ МАЧОВЕ НА ЕВРО 2024?

Коя телевизия ще предава Хърватия – Италия?

Двубоят между Хърватия и Италия ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват мача са БНТ и БНТ 3.  Ако нямате възможност да гледате срещата, то може да проследите Хърватия – Италия НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес