Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Грузия играе елиминации на ЕВРО 2024, България спори за Банда Банда" (ВИДЕО)

28 юни 2024, 14:13 часа

Главният редактор на Sportlive.bg Иво Вецев откри по колоритен начин поредния епизод на Студио Actualno, посветен на Европейското първенство по футбол в Германия. Журналистът заяви, че докато в България спорим дали Андреа Банда Банда има място във футболното студио на БНТ, Грузия играе 1/8-финал на ЕВРО 2024.

Реклама

България ще гледа от вкъщи как Грузия пише история

"Третите в света Хърватия са най-големият отбор, който отпадна от груповата фаза на Европейското първенство. Англия играе отвратителен футбол, но е фаворит на букмейкърите, а в България основната тема е дали Андреа Банда Банда има място във футболното студио на БНТ", отбеляза Вецев.

ОЩЕ: Грузинското футболно чудо изкара хиляди фенове по улиците в Тбилиси (ВИДЕО)

Грузия

"В същото време ние, всички българи, както и националният ни отбор ще гледаме 1/8-финалните двубои на ЕВРО 2024 с участието на Грузия, Словакия, Словения и Румъния", подчерта главният редактор на Sportlive.bg.

Докъде ще стигнат "кръстоносците" на Евро 2024?

"Кръстоносците", начело с голмайстора на шампионата Жорж Микаутадзе, блестящия вратар Гиорги Мамардашвили и острието в нападение Хвича Кварацхелия, пренаписват своята история при първото си участие на голям форум. В последната си среща грузинците подчиниха носителя на европейската титла от 2016-а Португалия и си осигуриха 1/8-финален сблъсък с Испания (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес