Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Грузия - Чехия: Кога и къде да гледаме мача от група F на Евро 2024? (ВИДЕО)

22 юни 2024, 14:40 часа

Отборите на Грузия и Чехия излизат в пряк двубой от втория кръг на груповата фаза на Европейското първенство по футбол. И двете страни ще искат да подкрепят добрите си представяния от първите им срещи с 3 точки. Мачът ще се изиграе на "Фолкспарк Щадион" в Хамбург, а за правилата на играта ще отговоря германският съдия Даниел Зиберт.

Реклама

ОБНОВЕНА: Фамозен грузински вратар и дузпа попречиха на Чехия по пътя към елиминациите на Евро 2024 (ВИДЕО)

Грузия - Чехия на Евро 2024: Начален час и ТВ

Двата тима започнаха европейската си кампания със загуби въпреки добрите си изяви. В дебюта си на евротурнирите Грузия изненадаха приятно с играта си, но отстъпиха на южната ни съседка Турция с 3:1. Чехите пък показаха, че могат да се борят с отбори от класата на Португалия. Резултатът беше 1:1, докато в 92-рата минута "златната резерва" на "мореплавателите" Франсиско Консейсао не открадна точката на Чехия.

Португалия Чехия

В колко часа започва мачът от група F на Евро 2024?

Грузия и Чехия ще се надяват да намерят място в елиминационната фаза на турнира. Ключовият двубой между двата тима е първият от програмата за съботния ден (21 юни) и ще започне в 16:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи мача Грузия - Чехия?

Срещата между Грузия и Чехия ще бъде излъчена пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще предават двубоя, са Диема и Диема Спорт 3. Можете да проследите развоя на мача между Грузия - Чехия НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ОЩЕ: Пълна ТВ програма за Европейското първенство по футбол

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес