Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Германия и Бразилия със звучни издънки, "селесао" пусна 4 гола (ВИДЕО)

21 юни 2023, 09:01 часа • 1892 прочитания
Реклама

Две от най-силните футболни нации - Германия и Бразилия, допуснаха звучни издънки в международни приятелски срещи. Бундестимът падна от Колумбия с резултат 0:2, докато "селесао" претърпя дори по-голям крах, след като инкасира четири гола при загуба от Сенегал с 2:4.

Колумбия надви Германия в контрола

Германия, която ще бъде домакин на Евро 2024, излезе с най-доброто серщу Колумбия, като Кай Хаверц водеше атаката на тима. Южноамериканският тим обаче спечели след два гола през второто полувреме на Луис Диас и Хуан Куадрадо от дузпа.

365 дни до ЕВРО 2024: Германия вече "знае" докъде ще стигне в турнира?!

Сенегал вкара 4 гола на Бразилия

Бразилия пък започна позитивно срещата си със Сенегал след гол на Лукас Пакета в 11-ата минута. В средата на първата част обаче Хабиб Диало изравни, а в началото на второто полувреме африканската страна стигна до пълен обрат след автогол на Маркиньос и попадение на Садио Мане.

В 58-ата минута Маркиньос се реваншира за автогола, разписвайки се за 2:3, но дълбоко в добавеното време на мача Мане вкара втория си гол от дузпа, оформяйки крайното 2:4. По същото време пък Роналдо измъкна Португалия, а Холанд и Лукаку се развихриха (ВИДЕО).

Очаквайте в Actualno.com: 4 спортни рубрики, които не трябва да изпускате

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес