Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гегенпресингът работи! Ключът към успеха на Австрия и Ралф Рагник (ВИДЕО)

25 юни 2024, 12:50 часа

Отговорният спортен редактор на Actualno.com Стефан Йорданов направи анализ на доброто представяне на Австрия на Евро 2024. В Студио Actualno журналистът коментира изповядвания от селекционера Ралф Рагник гегенпресинг, който не позволява на съперниците да дишат.

Реклама

Гегенпресингът носи успех на Австрия на Евро 2024

"Искам да обърна внимание на Ралф Рагник, който успява да наложи своята атакуваща философия с популярното "гегенпресинг", при което се стремиш да контраатакуваш с цел най-бързо да си върнеш топката" отбеляза Йорданов. Австрийците имаха 21 пробива в последната третина срещу Полша, докато "Дружина Полская" - само 8. Пробивите в наказателното поле пък бяха 10 за Австрия и едва 2 за Полша.

ОЩЕ: Взети поправки, заговор и екскурзианти: Кой изпъкна и кой се срина на ЕВРО 2024? (ВИДЕО)

Австрия - Полша

"Не дадоха 100%-ова дузпа за Полша"

Неговият колега Бойко Димитров се съгласи с тезата и изрази мнение, че Полша играе доста слабо. Редакторът обаче смята, че е имало 100-процентова дузпа за поляците. "100% имаше дузпа за Полша при 0:1 за Австрия. Ако някой може да ме убеди в друго, да заповяда. Има игра с ръка в наказателното поле!", каза Бойко, който бе прогнозирал победа за Полша. "Това според мен е заговор срещу твоите прогнози", отвърна му Стефан.

ОЩЕ: Убиец в прогнозите и опит за саботаж! Кой удобно "забрави" мач на ЕВРО 2024? (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес