Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фонсека след загубата на Милан: Това е най-добрият ни мач

02 октомври 2024, 11:44 часа • 352 прочитания

Милан отстъпи на Байер Леверкузен и допусна втора загуба в Шампионска лига, но треньорът на "росонерите" Пауло Фонсека смята, че това е най-добрият мач на отбора под негово ръководство. Наставникът на Милан остана доволен от показаната игра, но не и от резултата 0:1, който бе в полза на "аспирините".

Милан пак загуби в Шампионска лига, но Фонсека е доволен от играта

"Не спечелихме, но това е най-добрият ни мач, откакто пристигнах тук", каза Фонсека пред "Скай Спортс". "Особено през второто полувреме. Изиграхме фантастичен мач, не е лесно срещу отбор като Байер. Тъжни сме и разочаровани от резултата, но съм доволен от показаната смелост и форма", добави още той.

Пауло Фонсека

Имаше ли дузпа за "росонерите" срещу Байер Леверкузен?

Треньорът на Милан имаше претенции за дузпа в последните минути за съприкосновение на защитника на Леверкузен Пиеро Хинкапи срещу Рубен Лофтъс-Чийк на границата на наказателното поле. "За мен това е дузпа. Странното е, че дори не прегледаха ситуацията. Но аз не обичам да говоря за съдията", заяви Фонсека.

"Беше трудно за нас. През първото полувреме страдахме по крилата. Затворихме вътрешните пространства, но след това те създадоха проблеми по крилата, главно отдясно, и въпреки всичките ни трудности се защитавахме добре. Честно казано смятам, че резултатът не е справедлив", сподели още треньорът на Милан.

ОЩЕ: Защо Барселона бе задължен да спечели с разгромен резултат в Шампионска лига?

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес