Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Евро 2024: ТВ програма за мачовете днес - 21 юни

21 юни 2024, 05:00 часа

Днес е осмият ден на Европейското първенство по футбол, което се провежда в Германия. Програмата на надпреварата отново е пълна, като ще ни предложи три мача. Очакват ни два двубоя от група „D“ на турнира, както и една среща от група „Е“.

Реклама

Словакия – Украйна

Първият мач в днешната програма на Евро 2024 е между Словакия и Украйна. Срещата от група „Е“ стартира в 16:00 часа българско време и ще бъде предавана пряко по БНТ и БНТ 3. В първия си мач Словакия шокира един от скритите фаворити Белгия и победи с 1:0, докато украинците бяха буквално прегазени от Румъния с категоричното 0:3.

ОЩЕ: "Скъпи сърби, и ние не харесваме Пикси": Четвърти неадекватен треньор на Евро 2024 (ВИДЕО)

Словакия Белгия Кевин де Бройне

Полша – Австрия

Вторият мач в днешната програма на Европейското първенство е от група „D“ и е между Полша и Австрия. Срещата започва в 19:00 часа отново ще бъде излъчвана в българския телевизионен ефир, като каналите, които ще предават двубоя с БНТ и БНТ 3. В първия си мач поляците отстъпиха пред Нидерландия с 1:2, докато австрийците загубиха от Франция с 0:1.

Полша Нидерландия Евро 2024

Нидерландия – Франция

Последният двубой днес е между Нидерландия и Франция. Двата тима, които са фаворити за излизането от група „D“, се изправят един срещу друг от 22:00 часа. Може да гледате мача по Диема и Диема спорт 3. Първата си среща „лалетата“ надвиха Полша с 2:1, докато Франция победи трудно Австрия с 1:0.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024

Франция Австрия Европейско първенство по футбол

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес