Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дания - Сърбия: Кога и къде да гледаме мача от Евро 2024? (ВИДЕО)

25 юни 2024, 21:00 часа

Дания и Сърбия ще мерят сили за място в елиминационната фаза на Евро 2024. Ключовият двубой между двете страни ще се изиграе днес на стадиона на Байерн "Алианц Арена" в Мюнхен, а за правилата на играта ще отговоря френският съдия Франсоа Летексие.

Реклама

ОБНОВЕНА: Дания не успя да победи Сърбия, но си осигури мач с Германия на Евро 2024 (ВИДЕО)

Дания - Сърбия на Евро 2024: Начален час и ТВ

Към момента Сърбия заема последната позиция в група C, след като допусна загуба от Англия и стигна до равенството със Словения. Лука Йович бе отговорен за единствената точка на отбора, след като вкара изравнителния гол срещу Словения в 95-тата минута. От другата страна Дания записа две равенства в първите sи два мача. Устремен напред, тимът на "червения динамит" ще се стреми да повтори постижението си от Евро 2020, когато достигна до полуфиналите.

ОЩЕ: Гегенпресингът работи! Ключът към успеха на Австрия и Ралф Рагник (ВИДЕО)

Дания

В колко часа започва мачът от група C на Евро 2024?

Дания и Сърбия ще се надяват да намерят място в елиминационната фаза на турнира. Ключовият двубой между двата тима ще започне в 22:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи мача Грузия - Чехия?

Срещата между Дания и Сърбия ще бъде излъчена пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще предават двубоя, са БНТ 1 и БНТ 3. Можете да проследите развоя на мача между Дания - Сърбия НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес