Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Да откажеш на Ливърпул, макар че си му фен: Новият в Наполи обясни защо

05 септември 2023, 12:33 часа • 3044 прочитания

Датският атакуващ полузащитник Йеспер Линдстрьом призна, че е отказал да премине в Ливърпул през това лято, макар че е фен на мърсисайдци. 23-годишният футболист предпочете да продължи кариерата си в Наполи. Актуалният италиански шампион заплати 30 милиона евро на Айнтрахт Франкфурт за правата на новия си състезател.

Обяснението на Йеспер Линдстрьом

“Привърженик съм на Ливърпул, откъдето имаха интерес към мен. Това щеше да бъде възхитително преживяване, но дали щеше да бъде разумно от моя страна? Нямаше да бъда титуляр, а съм на възраст, в която трябва да играя. Щом няма да играя, мога просто да седна пред телевизора и да ги гледам, докато съм част от друг клуб" обясни Линдстрьом, който взе участие в двубоя на Айнтрахт срещу Левски на Националния стадион "Васил Левски".

"От Наполи пък ми казаха, че ще имам доста възможности за игра, така че това беше по-добрата опция. Това е един от най-добрите отбори в света”, сподели датчанинът пред Tipsbladet относно избора си да продължи развитието си в неаполитанския клуб. Йеспер Линдстрьом направи своя дебют за "партенопейците", появявайки се като резерва при загубата от Лацио

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес