Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Барселона отказа 250 милиона за една от големите си звезди

16 септември 2024, 15:22 часа • 602 прочитания

Ламин Ямал запали футболния свят през последните два сезона, след като за първи път блесна като 15-годишен в Барселона, след като излезе от прочутата академия "Ла Масия". Популяризирането на детето чудо бе допълнително подсилено от постоянните му изяви за каталунците и невероятното му представяне за Испания на Евро 2024. В тази връзка се появиха информации, че Пари Сен Жермен се интересува от подписа на младежа, за да запълни отсъствието на Килиан Мбапе от състава си.

Барселона не пускат Ямал дори за 250 милиона!

Футболният агент Анди Бара подкрепи тази информация, заявявайки, че Пари Сен Жермен е направил оферта в размер на 250 милиона евро за Ямал през летния трансферен прозорец. Агентът, за когото се твърди, че е много близък до президента на Барселона Жоан Лапорта и спортния директор Деко, заяви, че клубът веднага е отхвърлил офертата на френския гранд.

В интервю за подкаста Inkubator Бара заяви: "Едно нещо, което знам със сигурност, е, че Барселона наистина отхвърли голяма оферта за Ламин Ямал от ПСЖ преди няколко месеца. Стойността на сделката беше около 250 милиона евро."

През последната седмица 17-годишният младеж се зарече никога да не напуска клуба, тъй като се стреми да се превърне в легенда на Барселона. Футболните приказки обаче рядко се сбъдват и дали Ямал ще успее да постигне мечтата си, предстои да разберем. Преди дни пък друга звезда на Барса отказал 100 милиона от Саудитска Арабия.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес