Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Англия – Словакия: Кога и къде да гледаме мача на „трите лъва“ от 1/8-финалите на Евро 2024? (ВИДЕО)

30 юни 2024, 16:57 часа

Националните отбори на Англия и Словакия излизат тази вечер един срещу друг в двубой от осминафиналната фаза на Европейското първенство по футбол, което се провежда в Германия. „Трите лъва“ са сочени за един от големите фаворити за спечелване на отличието, докато словаците са една от приятните изненади на надпреварата.

Реклама

ОБНОВЕНА: Белингам върна Англия от отвъдното! "Трите лъва" възкръснаха на ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

Англия – Словакия: Начален час и ТВ

Англия се класира за 1/8-финалите на Евро 2024, след като завърши на първо място в група „С“ на турнира с 5 точки. Островитяните победиха Сърбия, а след това направиха равенства с тимовете на Дания и Словения.

ОЩЕ: ЕВРО 2024: Духът на Гарет Саутгейт се е вселил във Винченцо Монтела! (ВИДЕО)

Словакия пък достигна до елиминациите като един от четирите най-добри трети отбора в турнира. Тимът събра 4 точки след победа над Белгия в група „D“, както и равенство с Румъния. Словаците също така отстъпиха пред състава на Украйна.

Национален отбор по футбол на Словакия

В колко часа започва Англия – Словакия?

Двубоят между Англия и Словакия е първи в програмата на Евро 2024 тази вечер. Срещата ще се състои на стадион „Фелтинс Арена“ в Гелзенкирхен и стартира в 19:00 часа българско време.

Коя телевизия ще предава мача между Англия и Словакия?

Срещата между Англия и Словакия ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват мача са БНТ и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Англия – Словакия НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ОЩЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес