Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7:0 за Нидерландия срещу Англия! Епични прогнози за 1/2-финалите на ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

09 юли 2024, 08:00 часа • 4548 прочитания

7:0 за Нидерландия срещу Англия! Такава скандална прогноза даде главният редактор на Sportlive.bg Иво Вецев преди 1/2-финалите на Европейското първенство по футбол. С това той подчерта чувствата си към играта на "трите лъва" под ръководството на Гарет Саутгейт, която отвращава не само него, но и много други фенове и анализатори.

Ще игре ли Англия за дузпи и срещу Нидерландия?

Англия търпи множество критики от самото начало на ЕВРО 2024 заради плахата си игра, която е необяснима на фона на изключително силните единици в отбора. Англичаните минаха между капките на 1/8-финалите и на 1/4-финалите, след като на два пъти вкараха късни изравнителни попадения, за да докарат мачовете до продължения.

Иво Вецев все пак оттегли смелата си прогноза, като заяви, че колкото и да не му се иска, според него Англия отново ще спечели на дузпи. "7:0 за Нидерландия!" каза Иво. "Сериозно ли даваш тази прогноза?", попита го Стефан. "Не, 3:0 за Нидерландия", отвърна му шеговито Иво. И продължи: "За мен мачът е 1:1 и ще се реши дузпи. Там ще стискам здраво палци на Нидерландия, но Англия ще продължи след дузпи."

ОЩЕ: "Виж сега, Криси, по-добре без теб": 2-часова дрямка с Роналдо! Сълзи за Англия или нов сър? (ВИДЕО)

Гарет Саутгейт

Кой футболист на Ливърпул трябва да е титуляр на 1/2-финалите?

Стефан Йорданов пък отново лансира свой любимец от Ливърпул. "Вместо Фил Фодън, може да включат Трент Александър-Арнолд. Мисля, че ще се справя по-добре дори и на неговата позиция", каза Стефан. "Стефане, стига си лансирал Трент. Страхотен футболист е, но Саутгейт е олигофрен - няма да го пусне", отвърна му Иво.

"Естествено, че Трент трябва да е титуляр, но треньорът е Гарет Саутгейт, който ще стане европейски шампион и пак ще твърдим, че е олигофрен. Айде, не олигофрен, че звучи грубо", каза Иво. А Стефан го допълни: "Просто некадърен треньор, по-мекото." Той даде и любопитна прогноза - Англия да спечели в редовните 90 минути.

Трент Александър-Арнолд

Франция НЕ може да вкара на Испания!

Що се отнася до другия мач - Испания срещу Франция, спортните редактори се обединиха около мнението, че се срещат най-силната атака и най-силната защита на турнира. Според Иво "Ла Фурия Роха" е най-добрият отбор на Европейското. Той не вижда как Франция ще вкара гол от игра - ако се стигне до попадение за "петлите", то ще е след дузпа или автогол.

А кой от редакторите единствен подкрепи Франция в двубоя срещу Испания - гледайте във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес