Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-кратен носител на Шампионска лига напуска Манчестър Юнайтед

05 юни 2024, 17:01 часа
Реклама

Четирикратният носител на Шампионска лига и световен шампион Рафаел Варан напуска Манчестър Юнайтед след три сезона на „Олд Трафорд“. Ръководството на "червените дяволи" официално обяви раздялата си с Антони Марсиал и Брандън Уилямс, но ще направи опит да задържи Джони Евънс и Том Хийтън.

Манчестър Юнайтед иска да задържи поостарели футболисти

36-годишният централен защитник Еванс и 38-годишният трети вратар на тима Том Хийтън са в процес на разговори с клуба за потенциални нови договори. Младият атакуващ състезател Омари Форсън пък вече е получил предложение за нов контракт.

ОЩЕ: Байерн и Барселона се прицелиха в звезда на Манчестър Юнайтед

Френско дуо си тръгва от Юнайтед

Както беше обявено наскоро, Антони Марсиал напуска Юнайтед след 317 двубоя. Нападателят вкара 90 гола и спечели Лига Европа, Купата на Англия и две купи „Карабао“ по време на деветте си години в английския гранд. Други французин Рафаел Варан донесе много класа и опит на отбора по време на своите 95 участия, но се насочва към изхода на "Олд Трафорд".

На 9 години стъпи на "Олд Трафорд", но сега си тръгва

Възпитаникът на Академията на "червените дяволи" Брандън Уилямс ще напусне Манчестър Юнайтед след изтичането на договора си. Защитникът се присъедини към клуба на деветгодишна възраст и записа 51 срещи за първия отбор.

ОЩЕ: 5-те нови правила за трансфери в Манчестър Юнайтед, които постави Джим Ратклиф

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес