Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Помилван руски "герой" жестоко уби 12-годишно момиче (СНИМКИ)

19 юни 2024, 13:31 часа
Реклама

Тялото на 12-годишно момиче бе открито в руския град Топки, след като детето изчезна на 18 юни.

Трагедията

12-годишното дете от руския град Топки изчезна на 18 юни. То беше обявено за безследно изчезнало. Ден по-късно тялото, със следи от насилие, на момичето бе открито в кладенец.

Още: Задържаха двама руски военни, убили петима души в окупираната Херсонска област

Убиецът

За убийството е обвинен 49-годишният Андрей Биков. Той има шест присъди, като едната е за убийство на негова съседка, направила му забележка. Престъплението е извършено през 2019 г. и Биков е осъден на 13,5 години затвор.

По-късно Биков е помилван, за да отиде на фронта в Украйна. През пролетта на 2024 г. той се завърнал в Русия след като бил освободен от плен при размяна, пише телеграм-каналът "Сибирь.Реалии".

Украинците ликвидираха руски военен, обикалял с колело минните полета и примамвал дроновете-камикадзе (ВИДЕО)

Жестокото убийство

На 18 юни в 10 сутринта убитото момиче отива на занятие в детски лагер, организиран от училището. Прибирайки се след занятията то се отбива в магазин и там за последно е заснето от камерите. Към 14:00 часа следобяд на път към вкъщи Биков я отвлича, съблича, завързва за дърво и се опитва да мастурбира.

След това задушава момичето със собствените й панталони и си тръгва. Връща се на следващата сутрин, забива няколко пъти шиш в гърдите й и след това хвърля тялото в изоставен кладенец наблизо.

Майката на момичето се опитвала безуспешно да се свърже с дъщеря си от 15:00 часа, след което сама търсила момичето, а малко по-късно се свързала и с полицията.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес