Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Да сринем Харков квартал по квартал: Призив на пропагандист номер 1 на Русия (ВИДЕО)

28 март 2024, 06:52 часа • 5255 прочитания

"Не трябва да има илюзии – трябва да дадем срок от 48 часа на всички да напуснат Харков и да го сринем квартал по квартал. Не казвайте нищо друго повече. Те възприемат всеки наш жест на приятелство и братство като слабост". Това заяви пропагандист номер едно в Русия Владимир Соловьов. Той отдавна е под западни санкции, заради разпространение на гнусните лъжи на режима на издирвания от Международния наказателен съд в Хага за систематично отвличане на украински деца руски диктатор Владимир Путин.

Соловьов се оправдава за "курса на действие" с думите, че всички, които били "братя" на руснаците от Харков вече били в Русия – един вид в Харков не останали приятели на Руската федерация.

Още: Нов фатален руски удар по Харков - има ранени деца

"Обяснете ми защо Киев още съществува", продължава Соловьов с полюциите си, наричайки украинската столица "нацистки град". Руският пропагандист описва Киев като "майката на всички руски градове", но и твърди, че той бил завладян от "нацисти". Опорката за нацизма е една от тези на руската пропаганда за оправдание за отприщването на войната в Украйна: Путин се отказва от "денацификация": руснаците не разбират какво е това

Следват и още полюции – как жителите на Киев приели това "оскверняване" на Великата отечествена война и Православието.

Затваряйте си устите и спрете да истерясвате: Руски пропагандист се обърна към жителите на обстрелвания Белгород (СНИМКИ и ВИДЕО)

Какво пък каза руският депутат Андрей Луговой, основен заподозрян за убийството на Александър Литвиненко - че Харков, а и други украински градове, трябва до такава степен да бъдат сринати, да им се унищожи например подаването на ток, че хората сами да избягат на Запад:

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес