Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Българка е на финала на конкурса "Мис Лондон" (ВИДЕО+СНИМКИ)

24 юли 2024, 17:28 часа • 1508 прочитания

27-годишната Никол Григорова е на финала на конкурса за красота "Мис Лондон". Събитието ще се проведе на 26 юли, петък.

"Благодарна съм и съм признателна за това, че съм избрана сред финалистките на Мис Лондон 2024. Искрено вярвам, че тази невероятна възможност ми позволява да представя не само себе си, но и всички останали невероятни жени, които не са от Англия.", написа Григорова в своя Instagram профил.

Още: С хиджаб и корона: Избраха първата Мис Изкуствен интелект (СНИМКИ + ВИДЕО)

Коя е Никол Григорова

Никол Григорова работи в сферата на културата и от конкурса за красота я представят като "креативен продуцент, актриса и страстен защитник на културата, образованието и правата на жените". Образованието ѝ също е в тази сфера - завършила е Театрални изкуства и Мениджмънт в театъра и медиите. Говори три езика.

В публикацията българката разкрива детайли от своята лична история - кога е дошла в Лондон и как този град е променил живота ѝ. "През последните 10 години Лондон стана мой дом и именно той ме превърна в жената, която съм днес. С всички възходи и падения този град стана част от моя път, давайки ми ценни уроци и помагайки ми да раста.", споделя българката.

"Искам да вдъхновя всяка една жена да вярва в себе си и да преследва страстите си, независимо от миналото си. Важно е да следваш сърцето си и да правиш това, което обичаш, без значение какви са трудностите, особено когато си жена.", пише още Никол и добавя. "Произлизам от консервативно семейство и явяването на конкурси и креативността не бяха очевидните опции пред мен. Но ето ме - отвъд очакванията и преследваща мечтите си с непоколебима целеустременост. Пътят невинаги е бил лек, но съм горда от жената, в която се превърнах.".

За финал Никол пише: "Да си жена в този свят е необикновено изживяване и не бих го заменила с нищо друго. Нека се вдъхновяваме и подкрепяме взаимно."

Още: Plus-size модел стана Мис Алабама и отприщи вълна от подигравки (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес