Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шведите се готвят за Англия, целят голите задни части на своя вратар (Видео)

15 юни 2012, 13:56 часа • 1242 прочитания

След като загубиха от Украйна с 1:2 на старта в група “D” на Евро 2012, шведските футболисти направиха странно упражнение по време на тренировка. Играта представляваше целене с топка голите задни части на вратаря на Швеция Йохан Виланд. Той застана леко приведен и обърнат с гръб към своите съотборници в очакване на този, който ще бъде най-точен. Скандалното занимание е било проведено ден след загубата от тима на Украйна.

Видеото и снимките, появили се в интернет, предизвикаха възмутителна реакция в Швеция. Дори министър-председателят на страната изрази своето възмущение и каза, че въпреки всичко да е на шега, случилото може да се смята за тормоз.

Възможно е това интересно занимание по време на тренировка да е било подготовка за мача с Англия. Шведите ще се стараят да реализират всяка една възможност, която им се отвори, и точността в изстрелите им ще бъде от решаващо значение за положителния изход от мача. Може би точно затова са се опитвали да уцелят от разстояние толкова трудна цел, като задните части на своя вратар. Интересно е дали по време на мача срещу Англия ще виждат вместо Джо Харт на вратата две бузи, пазещи на голлинията. Да не забравяме все пак, че Харт е един много добър вратар и неговите възможности са несравними с тези на задните части на Йохан Виланд.

Редактор: Константин Костов

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес