Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сексапилните половинки на Евро 2012

14 юни 2012, 13:09 часа • 2524 прочитания

Евро 2012 със сигурност е събитието на годината за повечето футболисти. Но знаем отлично приказката, че зад всеки успял мъж стои една силна жена. В чест на футболното първенство ще променим малко словореда: зад всеки известен футболист стои една ужасно красива жена. И ако мъжете тичат неуморно след топката, то техните половинки не спират да ги аплодират от скамейките. Нека видим едни от най-сексапилните половинки на Евро 2012:

Кристиано Роналдо и Ирина Шейк

Играчът на Португалия определено е извадил страшен късмет с руската манекенка Ирина Шейк, която със сигурност се е превърнала в „розов сън” за повечето мъже по света. Красавците са заедно вече повече от година, а само 11 дни след края на Евро 2012 Роналдо ще се раздели с ергенското си амплоа и ще се ожени за моделката.

Жерар Пике и Шакира


Трябва да сме луди, за да пропуснем да включим в нашата секси класация известната поп дива Шакира и защитника на Барселона и националния отбор на Испания Жерар Пике. Изключително сексапилната изпълнителка на “Waka Waka“ и футболистът са щастливо обвързани вече втора година. Тяхната наистина, ама наистина звездна любов се зароди през 2010 година по време на Световното в ЮАР, където талантливата певица изпълни химна на шампионата, а само месец по-късно Жерар Пике грабна титлата.

Икер Касийяс и Сара Карбонеро

Е, не само моделите имат право да излизат с футболисти. Доказателство за това е красивата репортерка Сара Карбонеро, която излиза с капитана на „Ла Фурия” Икер Касийяс. След като зарадваха публика и фенове с паметната си целувка през 2010 година, когато Икер първо вдигна световната купа, а след това целуна радостно Сара, докато тя му взимаше интервю, сега двойката планира сватба – разбира се, след края на Евро 2012.

Андрий Шевченко и Кристен Пажик


Връщаме се отново на футболно-модна вълна заедно с двойката Кристен Пажик и Андрий Шевченко. Носителят на Златна топка мина под венчилото с горещия американски модел още през 2004 година, а резултат от тяхната любов са двамата им сина – Кристиан и Джордан.

Рафаел и Силви ван дер Ваарт


Когато става дума за футболисти и сексапилните им половинки, то със сигурност трябва да споменем семейство ван дер Ваарт. Силви и Рафаел са заедно от 2003 година, през юни 2005 сключват блак, а през 2006 се появява синът им Деймиан Рафаел. Въпреки трудните периоди, през които мина двойката, когато красивата Силви се бореше с рака на гърдата, в момента те са едно щастливо и красиво семейство.

Редактор: Десислава Симова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес