Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Възроденият Сити гостува на голямото разочарование на Висшата лига от топ 4

13 януари 2024, 07:40 часа • 2767 прочитания

След няколкото неубедителни представяния на Манчестър Сити в малък период от кръгове във Висшата лига "гражданите" отново започнаха да демонстрират играта, с която респектираха всички в Англия. Сега ще трябва да затвърдят това срещу опонент, който през миналия сезон завърши в топ 4. Макар и Нюкасъл сериозно да разочарова през тази кампания.

Нюкасъл - Манчестър Сити: Един от интригуващите сблъсъци на кръга от Висшата лига

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това футболистите на Пеп Гуардиола да победят и да доближат на две точки лидера Ливърпул при равен брой изиграни мачове е 1,57. Ставката пък за край на серията от загуби (три поредни) в шампионата за "свраките" и домакинска победа срещу шампиона е 5,40. Сътветно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,40. Те се изправят един срещу друг в събота (13.01) от 19:30 часа българско време.

При последната среща между тези опоненти Нюкасъл победи с мининалното 1:0, за да изхвърли Сити 1/16-финалите от Купата на Лигата. В шампионата обаче "свраките" нямат успех срещу този опонент вече девет поредни мача (от тях цели седем са загубени). Изненадващо или не, но в последните им три директни мача във всички турнири са паднали общо едва четири попадения (и нито веднъж над 2,5).

Ще си спретнат ли Нюкасъл и Манчестър Сити голово шоу?

Коефициентът на efbet за това тази тенденция да бъде нарушена и двата отбора да си вкарат над 2,5 попадения е 1,62, докато за под 2,5 гола е 2,30. Съответно пък ставката за това и друга тенденция от последно време да бъде нарушена и Нюкасъл и Сити да си отбележат поне по едно попадение е 1,69, докато за няма гол/гол - 2,10.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес