Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Висящият на косъм" Челси в лондонско дерби срещу "кофти" отбор

13 януари 2024, 07:00 часа • 2289 прочитания

Челси записа болезнено поражение от Мидълзбро в полуфиналите за Купата на Лигата, но пасивът е само един гол, а тепърва ще има реванш на "Стамфорд Бридж". "Сините" са с две поредни победи във Висшата лига, но и там положението не е цветущо, тъй като дойдоха измъчено с по гол разлика, а и двата случая инкасираха и в своята врата. А сега се задава сблъсък срещу тим, който победи Арсенал в последния кръг - Фулъм.

Ще успее ли Фулъм да победи и Челси, след като го стори с Арсенал?

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това намиращият се на 10-ото място в класирането Челси да вземе трите точки е 1,61. Ставката пък за това Фулъм да спечели второ поредно лондонско дерби от ролята на сериозен аутсайдер е 5,20. Пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,30. Дуелът е на "Стамфорд Бридж" и започва днес (10.01) в 14:30 часа българско време.

Притеснително за Маурисио Почетино е и това, че Челси има само една победа в последните три официални мача срещу този опонент (равенство и победа за Фулъм в другите два). Само в един от въпросните случаи се е стигало до над 2,5 попадения и до гол/гол (при успеха с 2:1 за "котиджърс").

Ще се стигне ли до голово шоу в поредното лондонско дерби от Висшата лига?

Коефициентът на efbet за това и този път да има над 2,5 попадения между Челси и Фулъм е 1,61, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,35. Съответно ставката за това и двата отбора да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,66, докато за няма гол/гол - 2,15.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес