Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В Германия: Ще продължи ли "анти-Байерн" приказката на фона на обещание за зрелище?

13 януари 2024, 08:10 часа • 801 прочитания

Кръг номер 17 в германската Бундеслига обещава да бъде интересен. Насочваме внимание към два от сблъсъците. От една страна Байер Леверкузен ще опита да продължи да бъде все така стабилен на върха, като в същото време не дава възможност на хегемона Байерн Мюнхен да си помисли за върха. "Аспирините" имат 13 победи и 3 равенства от старта и все още нямат поражение, а сега излизат срещу 11-ия в подреждането Аугсбург, който е с две поражения и едно реми в последните си три шампионатни мача.

Байер Леверкузен ще опита да затвърди приказката си в Бундеслигата

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за нова стъпка към детронирането на Байерн и победа за "аспирините" е 1,53, докато ставката за край на лошата серия за Аугсбург и домакински успех е 5,60. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,60. Двата отбора се изправят един срещу друг в събота (13.01) от 16:30 часа българско време.

На фона на този така важен за челото сблъсък - в същия начален час един срещу друг се изправят съставите на РБ Лайпциг и Айнтрахт Франкфурт. И двата отбора имат амбиции за топ 4, а освен това радват феновете си със зрелищна и плодовита откъм попадения игра. Зрелището сякаш изглежда гарантирано, но разпределението на точките е от изключителна важност за преките претенденти за топ 4.

РБ Лайпциг - Айнтрахт Франкфурт: Обещание за зрелище

Коефициентът на efbet за това "биковете" да надделеят у дома и да се поздравят с трите точки, затвърждавайки се в топ 4, е 1,44. Ставката пък за успех на сметката на "орлите", с който да доближат РБ Лайпциг на шест точки, е 6,60. Пазарът за равенство между РБ Лайпциг и Айнтрахт Франкфурт е оценен на 5,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес