Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Топчиите" ще опитат да гръмнат "лъвовете", с които се "изядоха" в Европа

16 март 2023, 07:45 часа • 2311 прочитания

Лидерът във временното подреждане на английската Висша лига Арсенал излиза в двубой-реванш от осминафиналите на Лига Европа. Съперник на "артилеристите" е португалският гранд Спортинг Лисабон. Двата отбора си спретнаха зрелищно дерби в първата среща, като и двете страни успяха да нанесат "удари", но в крайна сметка двубоят приключи при равен резултат 2:2.

Арсенал и Спортинг Лисабон имат сметки за разчистване в Лига Европа

Коефициентът на efbet за това този път Микел Артета и неговите футболисти да постигнат победата в сблъсъка срещу "лисабонските лъвове" е 1,41, докато ставката за успех на сметката на португалския тим е 8,20. Пазарът за равенство между двата отбора пък е оценен на 5,20. Дуелът между тях ще се състои в Лондон - на "Емиратс Стейдиъм".

Срещата ще започне в 22:00 часа българско време. С напълно идентичен начален час е и дуелът на един от скритите фаворити Байер Леверкузен. "Аспирините" успяха да си спечелят комфортна преднина срещу Унгарския Ференцварош в първата среща, побеждавайки с 2:0. Сега обаче гостуват и ще трябва да задържат преднината си, ако искат да продължат към четвъртфиналите.

Байер Леверкузен мечтае за Лига Европа

Коефициентът на efbet за това Байер Леверкузен да запише нова победа срещу унгарския си опонент е 2,05, докато ставката за успех в полза на Ференцварош срещу германския тим е 3,75. Точно на толкова е оценен и пазарът за равенство между двата отбора - 3,75.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес