Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Странно" дерби в топ 4 на българския футбол - ще бъде ли "залят" върха?

15 септември 2023, 07:00 часа • 1287 прочитания

След паузата за мачовете на националните отбори вече се завърна клубния футбол. Битките бяха подновени от Левски и Пирин, а сега предстоят още два сблъсъка от родната efbet Лига. В единия от тях ставаме свидетели на дерби от топ 4 между отбори, които скоро не са били едновременно в челото на подреждането. Вторият Черно море приема у дома четвъртия Берое.

Черно море - Берое: Дербито на върха, варненци гонят първото място в efbet Лига

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това варненци да спечелят у дома и да си върнат първото място поне временно е 1,45, докато ставката за триумф в полза на "заралии" е 9,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,90. Двата отбора се изправят един срещу друг на "Тича" в петък, 15-и септември, от 20:00 часа.

Берое няма победа в пет поредни двубоя от първенството срещу този съперник. В тях Черно море е победил четири пъти, а един мач е завършил наравно - последният между тях (1:1). Точно два часа и половина преди старта на този сблъсък ще се състои и двубой между тимове, които имат нужда от точки, за да не се окажат застрашени от изпадане.

Ще има ли ранен фаворит за изпадане в efbet Лига

В 17:30 часа Арда посреща в Кърджали Ботев Враца. Коефициентът на efbet за това домакините да победят и поне временно да направят скок от цели четири позиции 1,40, докато ставката за триумф на сметката на гостите от Враца, с който да се отлепят от 13-ото място, е 9,50. Пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,90.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес