Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Столичното дерби: Левски посяга към върха или праща враг на последното място

27 септември 2023, 07:00 часа • 1734 прочитания

Славия се намира в изключително тежка позиция с едва четири точки на предпоследното място в efbet Лига. В 11-ия кръг от първенството "белите" приемат у дома третия Левски, който преследва върха и който в края на седмицата има ключов дуел с Лудогорец. Най-старото столично дерби се явява сблъсък, който и двата отбора имат гореща нужда да спечелят.

Време е за най-старото столично дерби 

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за домакински успех в полза на Славия е 5,80, докато ставката за триумф на Николай Костов и компания е 1,70. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,80. Те излизат един срещу друг на стадион "Александър Шаламанов" в сряда (27.09) от 18:00 часа в междинния кръг.

Три от последните пет двубоя от това съперничество приключват с победа с 2:1 за Славия. Любопитното е, че още един мач за въпросния период приключва със същото голово измерение, но в полза на "сините" (другият двубой е спечелен с 1:0 от Левски). Така в четири от последните пет сблъсъка се стига до гол/гол и завършват при резултат 2:1 за един от двата отбора.

Ще си спретнат ли Левски и Славия голово шоу?

Коефициентът на efbet за това в този случай отново да има над 2,5 попадения е 2,35, докато за под 2,5 гола в мача е 1,67. Съответно ставката за това и Славия, и Левски да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,30, докато за няма гол/гол е 1,71.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес