Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стават ясни първите два 1/4-финалисти в Шампионска лига - Челси ще опита да спаси сезона

07 март 2023, 07:00 часа • 4401 прочитания

Най-престижният европейски клубен турнир Шампионска лига се завръща! Време е за реваншите на осминафиналните двубои, като още след тази вечер ще научим първите два отбора, които ще се класират за четвъртфиналите от тазгодишното издание. Големият въпрос е дали Челси ще успее да спаси сезона си поне в Европа, след като загуби от Борусия Дортмунд първия двубой с 0:1.

Борусия Дортмунд в опит да довърши започнатото срещу Челси в Шампионска лига

Коефициентът на efbet за това "сините" на Греъм Потър да победят в реванша на "Стамфорд Бридж" е 1,94, докато ставката за нова победа за борещия се за титлата в Германия гранд е 4,20. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,80. Двата отбора излизат един срещу друг в 22:00 часа българско време.

С напълно идентичен начален час е и дуелът между Бенфика и Брюж. Там нещата изглеждат далеч по-решени, тъй като португалският гранд победи като гост в първия двубой с комфортен аванс от 2:0. Сега предстои реваншът, който ще се състои в Португалия.

Брюж търси чудото срещу Бенфика в Шампионска лига

Коефициентът на efbet за това "лисабонските орли" да завоюват нов успех в елиминациите на Шампионска лига е 1,43, докато ставката за победа на сметката на белгийския отбор е 7,80. Съответно пазарът за равенство между Бенфика и Брюж е оценен на 5,20.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес