Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Старт: Плейофите в Първа лига започват - "орлета" ще опитат да отлетят рано-рано

12 май 2023, 07:00 часа • 1274 прочитания

Започват решителните битки от българското първенство - ред е на плейофите в efbet Лига. Първите два сблъсъка от финалната фаза в шампионата ще бъдат част от групата на изпадащите. Стартът на плейофите ще бъде поставен със сблъсъка между Пирин Благоевград и Хебър. "Орлетата" са първият отбор над чертата, но тимът от Пазарджик е само с точка по-малко на 14-ото място, което води до бараж с тим от Втора лига.

Пирин Благоевград - Хебър Пазарджик дава старт на плейофите в efbet Лига

Коефициентът на efbet за това Христо Янев и компания да постигнат победа у дома на старта, с която да направят сериозна крачка към оставане в елита и през следващия сезон, е 2,10. Ставката пък за триумф за Хебър Пазарджик, с който поне временно да би излязъл от опасната зона, е 4,10. Пазарът за равенство между двата тима е оценен на 3,30. Срещата започва в 17:00 часа в Благоевград.

Точно два часа и 15 минути след това ще бъде сложен стартът и на втория мач от групата на изпадащите - в него Берое посреща Септември. Домакините в този двубой са втори в своеобразното класиране в групата, но успех може да ги изстреля на първата позиция и до голяма степен да ликвидира заплахата от изпадане. Трите точки обаче са безценни и за Септември, тъй като тимът е предпоследен с 22 пункта - един по-малко от 14-ия Хебър.

Берое ще бяга от резила с бърз успех в плейофите?

Коефициентът на efbet домакините от Стара Загора да съумеят да грабнат победата и да успокоят страстите около феновете е 2,10, докато ставката за безценен успех на сметката на Септември София е 4,10. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,30.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес