Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Старата госпожа" ще налага с "бастуна" и ще се надява "вълци" да изядат "сочна плячка"

23 декември 2023, 08:25 часа • 3106 прочитания

Ювентус ще опита да се върне на победния път в италианската Серия А и да доближи лидера Интер, който преди старта на кръга е с четири точки аванс. Срещу него е тим в долната половина на таблицата, който има само една победа в последните пет шампионатни мача (в това число цели три поражения). Става въпрос за Фрозиноне, който приема "старата госпожа" у дома.

Ювентус търси задължителна победа над Фрозиноне, за да не позволи на Интер да се откъсне в Серия А

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това "бианконерите" да се реваншират на привържениците си за равенството с Дженоа и да запишат важен успех в борбата за титлата е 1,65, докато ставката за домакински триумф е 5,60. Съответно пазарът за равенство между двата тима е оценен на 3,90. Те се изправят един срещу друг в събота, 23-ти декември, от 13:30 часа българско време.

Близо осем часа след първия съдийски сигнал там ще започне и поне на хартия най-интригуващият сблъсък от кръга - Рома срещу Наполи. Юве ще се надява "вълците" на Жозе Моуриньо да спрат актуалния шампион, за да доубият надеждите на "партенопеите" за защита на титлата (преди старта на кръга са с 10 точки пасив от Юве, докато Рома е с 12 пункта по-малко).

Рома ще опита съвсем да прекърши мечтата за защита на титлата на Наполи

Коефициентът на efbet за това на "Стадио Олимпико" домакините от Рим да стигнат до трите точки е 3,00, докато шампионът е в ролята на фаворит и ставката за триумф в полза на Наполи е 2,55. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,20.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес