Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Старата госпожа" ще наказва "краля", който върна "дяволите" в "ада"

11 май 2023, 07:45 часа • 1619 прочитания

След първите полуфинални сблъсъци от Шампионска лига по традиция идва ред и за втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа. Там големият фаворит за трофея вече е Ювентус. "Старата госпожа" сякаш тихомълком стигна до тази фаза, но сега ѝ предстои дуел с най-успешния отбор в състезанието - Севиля. "Андалусииците" пък ще опитат да отнемат втори голям скалп след този на Манчестър Юнайтед.

След Юнайтед: Севиля ще трябва да се справя и с Ювентус в Лига Европа

Коефициентът на efbet за това италианският гранд да съумее да вземе аванс след първия сблъсък е 1,83, докато ставката за това Севиля да защити реномето си в Лига Европа и да победи е 5,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,65. Двата отбора се изправят един срещу друг на "Алианц Арена" в четвъртък, 11-и май, от 22:00 часа българско време.

С напълно идентичен начален час е и другият полуфинален дуел. Той противопоставя носителя на трофея от Лигата на конференциите Рома и германския гранд Байер Леверкузен. "Вълците" се справиха последователно със Залцбург, Реал Сосиедад и Фейенорд, за да стигнат тази фаза, докато "аспирините" преодоляха Монако, Ференцварош и Роял Унион.

Рома и Байер Леверкузен във вълнуващ дуел в Лига Европа

Коефициентът на efbet за това Жозе Моуриньо отново да се докаже като майстор в европейските клубни турнири и неговите футболистите да спечелят първия двубой е 2,20, докато ставата за успех на сметката на Байер Леверкузен е 3,75. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,35.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес