Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Срещу кошмар на ЦСКА: Ливърпул в пряк дуел за първото място с непобеден тим в Европа

26 октомври 2023, 11:15 часа • 1113 прочитания

Без особено голямо напрежение Ливърпул спечели първите си два мача в групите от Лига Европа. Сега за мърсисайдци предстои сблъсък и срещу третия тим, като той също е непобеден, макар и на втората позиция с две точки по-малко от тях. Това е отлично познатият Тулуза, който е сред големите кошмари на родните тимове в европейските клубни турнири. И по-конкретно - на ЦСКА (от 2007 година).

Ливърпул срещу позабравен съперник в битка за върха в Лига Европа

Платформата за онлайн спортни залози efbet дава коефициент от 1,20 за победа в полза на Юрген Клоп и компания, докато ставката за триумф на Тулуза, с който ще измести английския гранд от върха, е 14,50. Съответно пазарът за равенство е оценен на 8,50. Двата отбора се изправят един срещу друг на митичния "Анфийлд" днес (26.10) от 22:00 часа българско време.

Любопитното е, че това няма да е първи сблъсък между тези опоненти. През 2007 година те се срещат в плейофен дуел за попадане в групите на Шампионска лига. Тогава Ливърпул печели гостуването във Франция с минималното 1:0, а у дома в Англия надделява с разгромното 4:0. Така средният брой попадения на мач е 2,5, но така и не се е стигало до гол/гол.

Ще си спретнат ли Ливърпул и Тулуза голово шоу?

Коефициентът на efbet за това в този мач между тях да има над 2,5 попадения е 1,36, докато за под 2,5 гола в срещата е 3,40. Съответно пък ставката за това и Ливърпул, и Тулуза да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,90, докато за няма гол/гол е 1,98.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес