Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След победата в Ел Класико: Реал Мадрид прави (пред)последна крачка към титлата в Испания

26 април 2024, 10:49 часа • 4069 прочитания

Испанският колос Реал Мадрид постигна ключова победа над Барселона в Ел Класико през миналия уикенд и вече е изключително близо до спечелването на титлата в Ла Лига. "Кралете" излизат тази вечер срещу Реал Сосиедад за предпоследна крачка към шампионския трон, а срещата е налична за спортни залози в efbet.

Реал Мадрид гостува на Реал Сосиедад в Ла Лига

Реал Мадрид има преднина от 11 точки пред Барселона. При победа на "кралете" и евентуална загуба на каталунците в мача им срещу Валенсия в понеделник разликата може да стане 14 точки. Дори и този актив обаче няма да бъде достатъчен за гарантиране на титлата на Реал, тъй като до края на сезона ще остават още пет мача.

Реал Мадрид - Реал Сосиедад

Реал е лек аутсайдер срещу Сосиедад

Въпреки това двубоят със Сосиедад може да се възприема като една от последните стъпки към титлата. Момчетата на Карло Анчелоти ще опитат да вземат ценните три точки, като ставката на efbet за победа на Реал Мадрид над Сисиедад е 2.75. Равенството се котира на 3.15, а за победа на Сосиедад коефициентът е 2.70.

Реал Сосиедад допусна две равенства в последните си два мача, като тимът е един от отборите в Ла Лига с най-много "хиксове" през сезона. "Кралете" загубиха последната си визита на Сосиедад и сега ще искат да избегнат поражение. efbet предлага комбиниран пазар за краен резултат и гол/гол, като за равенство и двата отбора да вкарат ставката е 4.20.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес