Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След отстраняването на Реал: Атлетико с ново тежко изпитание за Купата на Краля

25 януари 2024, 07:00 часа
Реклама

Испанският гранд Атлетико Мадрид успя да отстрани Реал Мадрид от Купата на Краля, но сега "дюшекчиите" трябва да излязат за нов тежък мач. Отборът на Диего Симеоне ще премери сили със Севиля в 1/4-финален сблъсък, а срещата е едно от топсъбитията за спортни залози в четвъртък.

Атлетико Мадрид срещу Севиля за Купата на Краля

На осминафиналите Атлетико пребори Реал след 120 минути битка, побеждавайки с 4:2. Севиля пък си прокара път към четвъртфиналите след победа над Хетафе с 3:1 като гост. Сега Атлетико и Севиля ще спорят за класиране за полуфиналната фаза на надпреварата.

Атлетико Мадрид - Реал Мадрид

Атлетико е в серия от 3 поредни победи срещу Севиля

Атлетико Мадрид спечели последните си три мача срещу Севиля в първенството и ще се надява на нов успех и за Купата на Краля. Букмейкърът efbet предлага 1.58 коефициент за победа на Атлетико, 4.30 коефициент за равенство и 5.40 коефициент за победа на Севиля.

Севиля претърпя много тежка загуба от Жирона с 1:5 в първенството през миналата седмица, показвайки пробойни в отбрана. Дали отбраната на андалусийци отново ще се пропука, предстои да разберем. efbet предлага 1.70 коефициент за над 2,5 гола в мача и 2.15 за под 2,5 гола.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес