Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След издънките: Байерн и Борусия продължават жестоката борба с тежки сблъсъци

22 април 2023, 08:30 часа • 5343 прочитания

В последния кръг на германската Бундеслига първите два отбора във временното класиране допуснаха грешни стъпки. Байерн Мюнхен изненадващо не успя да победи Хофенхайм (1:1), докато Борусия Дортмунд не се възползва от това и завърши при драматично равенство 3:3 с Щутгарт, който бе с човек по-малко над едно цяло полувреме. Сега предстоят поне на хартия мачове срещу по-тежки опоненти и за двата гранда.

Байерн Мюнхен ще опита да се върне на пътя на победите в Бундеслигата

За Байерн Мюнхен това е Майнц 05, който има амбиции за европейските клубни турнири. Коефициентът на efbet за това Томас Тухел да стабилизира отбора си и баварската машина да запише победа е 1,57, докато ставката за успех на сметката на домакините от Майнц 05 е 5,60. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,80. Те излизат един срещу друг днес (22-ри април) от 16:30 часа българско време.

Точно три часа по-късно - в 19:30 часа българско време, започва и срещата на Борусия. Тя е срещу Айнтрахт Франкфурт, който е със същия точков актив, с какъвто разполага и съперникът на Байерн - Майнц 05. Айнтрахт обаче е с една позиция над Майнц 05. Сега отборът ще има тежката задача да гостува на "Сигнал Идуна Парк".

Борусия Дортмунд няма право на повече издънки в Бундеслигата

Коефициентът на efbet за това старши треньорът Един Терзич да ликува с трите точки за неговия тим след края е 1,72, докато ставката за успех на сметката на гостите от Айнтрахт Франкфурт е 4,90. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,30.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес