Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След издънката: Шампионът Барса среща "слабак" у дома, Атлети пък прави "справка с реалността"

20 август 2023, 07:52 часа • 3404 прочитания

Барселона започна разочароващо новия сезон в испанската Ла Лига. Актуалният шампион не успя да отбележи попадение на Хетафе и двата тима приключиха при равенство 0:0. Сега каталунците ще дебютират през кампанията и у дома - на "Камп Ноу". Те ще бъдат без Рафиня и без своя старши треньор Шави, след като и двамата получиха червени картони срещу Хетафе.

Барселона с първи мач на "Камп Ноу": Търси първа победа

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за първа победа за Барселона през новия сезон е 1,23, докато ставката за поне на хартия сензационен успех на сметката на гостите от Кадис е 15,00. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е 7,20. Те се изправят един срещу друг в неделя, 20-и август, от 20:30 часа българско време на митичния "Камп Ноу".

В същия ден, но точно два часа след това, ще бъде даден първият съдийски сигнал и на по-оспорвано съперничество. Атлетико Мадрид, който потегли силно новата кампания, ще има първи сериозен тест и тежко гостуване на Бетис, който завърши на шесто място в крайното класиране на миналия сезон.

Атлетико Мадрид с първи сериозен тест: Гостуване на Бетис

Коефициентът на efbet за това "дюшекчиите" на Диего Симеоне да запишат още един успех в първенството и да затвърдят добрата си форма е 2,05, докато ставката за победа в полза на домакините от Севиля е 4,00. Съответно пазарът за равенство между Бетис и Атлетико Мадрид е 3,55.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес