Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

С изравнени шансове: Джокович и Алкарас готвят уникален спор и на US Open!

20 юли 2023, 12:10 часа
Реклама

Водачите в световния тенис при мъжете - Карлос Алкарас и Новак Джокович, си "спретнаха" фантастичен петсетов трилър на финала на Уимбълдън, който в крайна сметка бе спечелен от испанеца. Подобен равностоен сблъсък се очертава и на US Open.

Джокович или Алкарас: Кой ще спечели US Open 2023

Последният за годината турнир от Големия шлем започва на 28 август и ще завърши на 10 септември. Съдейки по коефициентите в efbet, Джокович и Алкарас са с абсолютно еднакви шансове за триумф. Букмейкърът дава еднаква ставка - 2.30, за титла за Джокович и Алкарас.

Карлос Алкарас

Младостта на Алкарас срещу опита на Джокович 

Карлос Алкарас спечели титлата на US Open през 2022 година, като това бе и първата му титла от Големия шлем. 20-годишният испанец играе еднакво добре на всички настилки, но пък Джокович е далеч по-опитният играч и със сигурност ще иска да спечели 24-та титла от Големия шлем.

"Скритият" фаворит на US Open

Не е за "отписване" и още един тенисист, печелил US Open тъкмо след победа над Джокович на финал - Даниил Медведев. Руснакът играе много добре на твърда настилка, а букмейкърът efbet дава 5.20 коефициент за него да спечели надпреварата в САЩ. 

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес