Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Реал Мадрид и Атлетико Мадрид в спор за първи финал през 2024-а

10 януари 2024, 07:00 часа • 2457 прочитания

Испанските колоси Реал Мадрид и Атлетико Мадрид излизат тази вечер един срещу друг в мач от полуфиналите за Суперкупата на Испания. Двата тима ще премерят сили на неутрален терен на стадион "Ал-Ауал Парк" в Рияд (Саудитска Арабия), а мачът е сред водещите събития за онлайн залози в сряда вечер.

Реал Мадрид - Атлетико Мадрид за Суперкупата на Испания

Реал Мадрид спечели Купата на Краля през миналия сезон, побеждавайки тима на Осасуна на финала. "Белите" обаче останаха втори в шампионата зад Барселона и се опитват да си върнат титлата през този сезон. Освен това обаче възпитаниците на Карло Анчелоти бленуват и за Суперкупата, но същото важи и за Атлетико.

Реал Мадрид

Реал или Атлетико: Кой ще играе на финал за Суперкупата?

Победителят от директния спор между Реал Мадрид и Атлетико Мадрид ще отиде на финал, където ще очаква победителя от двойката Барселона - Осасуна. Букмейкърът efbet предлага 2.10 коефициент за победа на Реал Мадрид, 3.50 коефициент за равенство и отново 3.50 коефициент за победа на Атлетико Мадрид.

Феновете в Рияд ще се надяват да станат свидетели на зрелищно дерби. Това обаче зависи от играчите на терена. През септември "дюшекчиите" надвиха градския си съперник с резултат 3:1. За нов мач с над 2,5 гола efbet предлага 1.90 коефициент. За под 2,5 гола в срещата пък ставката е 1.91.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес