Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пътят на Левски към Европа минава през Арда

11 юни 2023, 07:00 часа • 4431 прочитания

Отборът на Левски излиза днес в ключов бараж срещу тима на Арда Кърджали, с който ще бъде определен участникът в квалификациите на Лигата на конференциите. Баражът противопоставя четвъртия срещу седмия в крайното подреждане на efbet Лига.

Арда няма какво да губи срещу Левски

Двубоят ще се състои на стадион "Георги Аспарухов", а Левски очаквано влиза като фаворит в срещата. За "сините" всичко извън победа ще бъде разглеждано като провал, докато Арда няма какво да губи и ще хвърли всички сили, за да опита да се пребори за участие в евротурнирите.

Арда - Левски

Левски с дубъл над Арда в редовния сезон

Левски успя да победи Арда и в двете срещи между двата тима в редовния сезон - с 2:0 и с 3:0. Сега възпитаниците на Елин Топузаков ще преследват сходен резултат. efbet дава 1.57 коефициент за победа на Левски, 4.25 за равен и 6.60 за победа на Арда.

Преди мача Топузаков заяви, че се надява Левски да реши срещата в редовните 90 минути, но и подчерта, че тимът му се е готвил и за изпълнение на дузпи. efbet дава пазари и за това кой ще спечели плейофа, независимо от метода на победа, като за Левски ставката е 1.28.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес