Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Полетът на "орлите" трябва да продължи в Белгия: На хартия "крилете" им се "късат"

23 февруари 2023, 07:00 часа • 5569 прочитания

Българският шампион Лудогорец записа много важна победа в първия си двубой от 1/16-финалната фаза в третия по сила европейски клубен турнир Лигата на конференциите. "Орлите" надделяха с минималното 1:0 и сега ще опитат да запазят преднината си, но това ще бъде много трудно. Специалисти и анализатори дават сериозно предимство на домакините в Белгия.

Андерлехт ще опита да си върне на Лудогорец в Лигата на конференциите

Коефициентът на efbet за това футболистите на Анте Шимунджа да запишат нова безценна победа, с която да продължат участието си към осминафиналите е 4,10, докато ставката за това Андерлехт да успее да победи в редовното време е 1,97. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,75. Двубоят между двата тима ще се състои в четвъртък, 23-ти февруари, от 19:45 часа българско време.

Както е известно, от миналия сезон в европейските клубни турнири бе премахнато така значимото правило за гол на чужд терен - за добро или лош за българския шампион. Това означава, че ако сблъсъкът между двата отбора в Белгия завърши при точен резултат 1:0 за Андерлехт, то Лудогорец ще трябва да играе продължения, за да се бори за оставане в турнира.

Ще има ли драма с дузпи между Андерлехт и Лудогорец?

Коефициентът на efbet за това "орлите" да стигнат до продължения и в тях да постигнат успеха е 21,00, докато за Андерлехт да надделее в потенциални продължения е 12,00. Ако пък и след продълженията няма победител - то ще дойде ред на дузпите. Ставката за това Лудогорец да продължи след дузпи е 16,00 - точно толкова е и за Андерлехт да се класира след дузпи.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес