Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отличен шанс за трофей: Ливърпул няма право на грешка срещу "чукове"

20 декември 2023, 09:35 часа • 4649 прочитания

Английският гранд Ливърпул има отличен шанс за трофей през този сезон в надпреварата Карабао Къп. За целта мърсисайдци днес трябва да победят тима на Уест Хям в 1/4-финален сблъсък, а срещата между тях е и едно от водещите събития за спортни залози в сряда.

Ливърпул атакува трофея Карабао Къп

В надпреварата за Карабао Къп отпаднаха по-голямата част от водещите отбори в Англия, сред които Манчестър Сити, Арсенал, Манчестър Юнайтед, Тотнъм. За полуфиналите се класираха тимовете на Фулъм, Челси и Мидълзбро, което дава една добра възможност за трофей за Ливърпул.

Ливърпул - Уест Хям

Мърсисайдци посрещат Уест Хям на "Анфийлд"

"Червените" вече се изправиха срещу Уест Хям през този сезон, но във Висшата лига, където спечелиха с 3:1 у дома. За нова победа на Ливърпул над този съперинк в Карабао Къп букмейкърът efbet дава 1.41 коефициент. Равенството се котира на 5.50, а победа за Уест Хям - на 7.50.

Не е ясно и дали Юрген Клоп няма да подходи с по-резервен състав за този двубой, въпреки че Уест Хям не е отбор за подценяване. За над 2,5 гола на "Анфийлд" efbet предлага 1.48 коефициент, докато за под 2,5 гола ставката на букмейкъра е 2.90.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес