Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От нова позиция: Левски вече е фаворит за еврослава - големи германски "орли" дебнат

17 август 2023, 07:00 часа • 3982 прочитания

Левски бе определян като аутсайдер за дуела от третия квалификационен кръг срещу Апоел Беер Шева. Шансовете на "сините" бяха много ниски, особено за гостуването в Израел. Само многото пропуски обаче спасиха домакините. А реваншът е в София, като Левски вече е фаворит за продължаване напред. Ако това се случи, в плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите го очаква шампиона от Лига Европа за сезон 2021/22 Айнтрахт Франкфурт.

Айнтрахт Франкфурт чака: Левски ще прави европробив

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това този път футболистите на Николай Костов да се доберат до победата в редовното време е 2,55, докато ставката за успех за гостите от Беер Шева е 3,10. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,20. Срещата между двата тима е на стадион "Георги Аспарухов" в четвъртък, 17-и август, от 20:00 часа.

Както е известно, ако в редовното време съперниците отново завършат наравно, ще следват две продължения от по 15 минути и евентуално дузпи. Коефициентът за това Левски да се класира след продължения е 12,00 (и отново 12,00 за след дузпи), докато ставката за Апоел след продължения е 15,00 (и отново 12,00 за след дузпи).

Резултатността и за двата отбора в последните им срещи е ниска. В последните четири мача на "сините" от София са паднали общо пет гола, което прави средно по 1,25 на двубой. В последните три сблъсъка на Апоел пък има общо три попадения.

Този път Левски ще търси и голове срещу Апоел Беер Шева

Коефициентът на efbet за това и в този мач на Левски и Апоел Беер Шева да има под 2,5 попадения в мача е 1,66, докато за над 2,5 гола в срещата е 2,40. Съответно ставката за това и домакините, и гостите да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,10, докато за няма гол/гол е 1,86.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес