Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Орлите" останаха без "крило" в Европа - ще загубят ли и другото, но в efbet Лига, от още един "слабак"?

14 юли 2023, 07:00 часа • 1198 прочитания

Хегемонът в българския футбол за последните над 10 години Лудогорец започна по възможно най-разочароващия начин новия сезон. "Орлите" допуснаха сензационно поражение с 0:2 от шампиона на Косово Балкани в първи мач от първия квалификационен кръг в Шампионска лига. Преди реванша и шанса за изкупление разградчани стартират и в efbet Лига, където ще опитат да възвърнат самочувствието си.

Лудогорец се надява на по-добър старт в efbet Лига, отколкото в Шампионска лига

Съперникът е повече от удачен за случая и коефициентът на efbet за това Лудогорец да започне с победа в шампионата и да сломи дебютанта в родния елит Крумовград е 1,29. Ставката пък за още по-шокираща загуба за разградчани е 12,00. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 6,20. Те излизат един срещу друг днес, петък (14.07), от 21:00 часа.

Това обаче няма да е първият сблъсък в българското първенство за новия сезон. От 18:45 часа един срещу друг излизат два от отборите, които бяха в битка за оставането си в елита през миналата кампания. Берое, който привлече цял нов отбор от играчи (предимно аржентинци), ще гостува на Пирин Благоевград, който остави приятни впечатления.

Пирин - Берое е първият мач от новия сезон в efbet Лига

Коефициентът на efbet за това "орлетата" да потеглят с успех е 2,65, докато ставката за триумф на сметката на гостите от Стара загора е 2,95. Съответно пък пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,25.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес