Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Орли" без "крило", но с аванс - летят над "морето": Кой ще е вторият финалист за Купата на България?

11 май 2023, 07:00 часа • 1844 прочитания

След днешния ден ще стане ясно кой е вторият отбор, който ще се класира за Купата на България. Родният хегемон Лудогорец този път е близо и до триумф за Купата на България, като е на крачка от аванса. "Орлите" ще бъдат без големия си голмайстор, който не спира да вкарва в последно време - Игор Тиаго. Все пак обаче разградчани имат преднина от 2:1 след първата среща във Варна с Черно море.

Лудогорец приема Черно море в мач-реванш от полуфиналите за Купата на България

Коефициентът на efbet за това Ивайло Петев да спечели и 11-ата си среща, откакто се завърна в Лудогорец, е 1,55, докато ставката за успех на сметката на гостите от Варна е 6,80. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,70. Двата отбора се изправят един срещу друг в Разград на "Хювефарма арена" в четвъртък, 11-и май, от 19:00 часа.

Ако "моряците" съумеят да спечелят гостуването си в Разград с един гол разлика - ще последват продължения и потенциални дузпи, ако не бъде излъчен победител и след 30-те минути. Както е известно, голът на чужд терен няма по-особено значение в турнира за Купата на България.

Ще се стигне ли до дузпи между Лудогорец и Черно море за Купата?

Коефициентът на efbet обаче все пак срещата да премине към продължения и там Черно море да съумее да грабне успеха е 100,00, докато победа за "орлите" в продълженията е оценена на 45,00. Съответно пък ставката за това изходът дори да дойде след дузпи, като футболистите на Илиан Илиев да бъдат вторият финалист след това е 80,00. За това Лудогорец да се класира финала след дузпи пък също е 80,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес