Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ново голямо дерби във Висшата лига: Научиха ли си урока "дяволите" срещу "вълците"?

19 август 2023, 07:10 часа • 3166 прочитания

Английският гранд Манчестър Юнайтед започна с победа във Висшата лига, но тя дойде изключително трудно срещу Уулвърхемптън. "Вълците" отправиха над 20 удара и като по чудо не отбелязаха (0:1), а края бяха ощетени, като не получиха дузпа. За "червените дяволи" предстои поне на хартия още по-труден дуел - срещу Тотнъм, като ако тимът допусне същия брой положения пред вратата си, изглежда невъзможно отново да си тръгне с трите точки.

Тотнъм - Манчестър Юнайтед: Дербито на кръга във Висшата лига

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това Манчестър Юнайтед да запише втора победа през кампанията е 2,45, докато ставката за триумф в полза на Тотнъм, който не се победи с Брентфорд в първия кръг (2:2), е 2,90. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,80. Двата отбора се изправят един срещу друг в събота, 19-и август, от 19:30 часа българско време на "Тотнъм Хотспър Арена".

Интригуващ се очертава да бъде и сблъсъкът между Уулвърхемптън и Брайтън, който ще стартира в 17:00 часа българско време. "Вълците" може и да загубиха от Юнайтед, но определено създадоха достатъчно добри шансове. Срещу тях обаче са "чайките", които надграждат вече няколко години.

"Вълци" и "чайки" във вълнуващ двубой в Англия

Коефициентът на efbet за това Уулвърхемптън да запише първи точки и да спечели домакинството си е 3,95, докато ставката за това Брайтън да победи и "вълците", след като сломи Лутън с 4:1 на старта, е 1,96. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,90.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес