Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наполи може да спечели титлата още тук, "вълците" скачат на Милан за мястото му в топ 4

29 април 2023, 07:40 часа • 3958 прочитания

Наполи е изключително близо до това и на теория да стане новият шампион на Италия. Третата титла е близо, след като остават седем кръга до края, а разликата с втория е 17 точки. Така още през този уикенд "партенопеите" могат да станат шампиони, ако вторият в подреждането Лацио не вземе своя мач (тежко дерби с шампиона от сезон 2020/21 Интер).

Победа в Серия А може да осигури титлата на Наполи още днес

Разбира се, за целта и Наполи трябва да спечели своята среща. Коефициентът на efbet за това неаполитанците да съумеят да запишат успех над Салернитана, който все още не е сигурен за оставането си в елита, е 1,25. Ставката пък за победа на Салернитана в Неапол като гост е 14,00. Пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 6,80.

Сблъсъкът между тях ще се състои в събота, 29-и април, от 16:00 часа българско време. Точно три часа по-късно, в 19:00 часа българско време, започва едно от интригуващите дербита за топ 4 на кръга. В него Рома ще опита да изпревари Милан, след като към момента "вълците" са 5-и с 56 точки. Точно толкова има и четвъртият в подреждането Милан.

Рома - Милан: Едно от дербитата на кръга за топ 4 в Серия А

Коефициентът на efbet за това Жозе Моуриньо и компания да грабнат безценните три точки на митичния "Олимпико" срещу полуфиналиста в тазгодишното издание на Шампионска лига Милан е 2,85, докато ставката за успех на сметката на актуалния италиански шампион е 2,85. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,10.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес