Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Манчестър Юнайтед ще спасява сезона като гост на третодивизионен опашкар

08 януари 2024, 12:32 часа • 4537 прочитания

Английският гранд Манчестър Юнайтед направи слаб първи полусезон, в който отпадна от Шампионска лига като последен в групата, отпадна от Купата на Лигата и изостана значително в класирането на Висшата лига. Сега "дяволите" ще опитат да спасят сезона си, като се задържат в надпреварата за ФА Къп.

Манчестър Юнайтед гостува на Уигън за ФА Къп

В понеделник вечер възпитаниците на Ерик тен Хаг гостуват на третодивизионния Уигън Атлетик, който е 18-и в подреждането на Лига 1. Очаква се нидерландският специалист да излезе с по-резервен състав, давайки възможност за изява на някои от резервните си футболисти, а това пък дава по-големи шансове и на съперника.

Манчестър Юнайтед

Възможна ли е нова издънка за "дяволите" през сезона?

Все пак Манчестър Юнайтед е абсолютният фаворит в тази среща и би било голяма сензация, ако "червените" не успеят да спечелят мача (при равенство ще има преиграване на "Олд Трафорд"). Букмейкърът efbet предлага 1.20 коефициент за победа на Юнайтед, 6.40 за равенство и 13.00 за победа на Уигън.

Феновете на стадион DW ще се надяват да станат свидетели и на голово зрелище. За над 2,5 гола в мача efbet предлага 1.54 коефициент. Ако мачът се "затвори" обаче, не е изключен и пазар за под 2,5 гола, който е със ставка 2.40. За двата отбора да отбележат гол в мача коефициентът е 2.20, а обратният залог е със ставка 1.58.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес