Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Манчестър Сити в пряк дуел за трофей, който никога в историята си не е виждал

22 декември 2023, 07:15 часа • 2259 прочитания

Европейският клубен шампион Манчестър Сити ще опита да спечели трофей, който никога до момента не е прибавял към колекцията си. Месеци след като "гражданите" завоюваха първи успех в Шампионска лига, сега посягат към световния връх, излизайки във финала на Световното клубно първенство. Срещу тях е шампионът на Южна Америка Флуминензе.

Манчестър Сити срещу Флуминензе за първи път в историята

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това Пеп Гуардиола и компания да постигнат историческия успех и да победят в редовното време е 1,29. Ставката пък за победа на сметката на Флуминензе е 11,00. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 5,80. Те се изправят един срещу друг днес - петък (22 декември), от 20:00 часа българско време.

Ако Манчестър Сити и Флуминензе не съумеят да се победят в редовното време на сблъсъка, то ще последват две продължения от по 15 минути. Ако и след тях не бъде излъчен новият носител на трофея и паритетът е налице, то изходът ще дойде след дузпи. Това е първи сблъсък между двата отбора в исторически план.

Ще се стигне ли до дузпи във финала на Световното клубно първенство?

Коефициентът на efbet за това да се стигне до продължения в срещата и след тях Пеп Гуардиола и компания да ликуват е 11,00, докато за успех на Флуминензе след продължения е 60,00. Съответно ставката за това и след тях резултатът да е равен и Манчестър Сити да спечели след дузпи е 28,00, колкото е и коефициентът за бразилския тим след дузпи.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес