Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Манчестър Сити и Барселона започват в "най-късметлийските групи" в Шампионска лига

19 септември 2023, 07:45 часа • 1374 прочитания

Актуалният носител на трофея от Шампионска лига Манчестър Сити започва пътя към защитата му и съответно втори триумф в надпреварата в историята на клуба. "Гражданите" извадиха късмет при жребия за груповата фаза и само чудо може да лиши английския шампион от това да завърши първи. Стартът за Пеп Гуардиола и компания е срещу сръбския гранд Цървена звезда (в групата са още Йънг Бойс и РБ Лайпциг).

Манчестър Сити започва защитата в Шампионска лига срещу балкански гранд

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това Манчестър Сити да стартира с победа в групите е 1,08, докато ставката за сензационна победа на сметката на балканците е 35,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 15,00. Срещата ще се състои във вторник (19 септември) от 22:00 часа българско време на "Етихад Стейдиъм" в Манчестър.

С напълно идентичен начален час и испанският първенец Барселона се завръща в Шампионска лига. Каталунците също извадиха голям късмет с жребия за груповата фаза, след като в предните години имаха далеч по-тежки съперници. Шави и компания ще стартират срещу белгийския шампион Роял Антверп, като в групата са още португалският Порто и украинският Шахтьор Донецк.

Барселона се връща в Шампионска лига срещу "слабак"

Коефициентът на efbet за това Шави и компания да потеглят с победа на "Естадио Олимпико", където домакинстват временно, докато "Камп Ноу" стане готов, е 1,21. Ставката пък за шокиращо поражение на сметката на Барселона е 14,00. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 8,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес