Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мачът Гришо срещу Надал е на ръка разстояние: Колосален шанс за мечтания дуел

05 януари 2024, 06:30 часа • 1536 прочитания

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започна добре новия сезон. Първият турнир на ATP, на който взе участие, е този в Бризбън, Австралия. Там вече 32-годишният българин се справи с двама съперници - Анди Мъри и Даниел Алтмайер. На четвъртфиналите пък световният номер 14 и съответно втори поставен в схемата ще срещне представителя на домакините Ринки Хиджиката.

Григор Димитров среща представител на домакините по пътя към трофея в Бризбън

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това Григор Димитров да спечели първия си мач срещу този опонент е 1,17. Ставката за успех на сметката на 22-годишния състезател от Австралия, намиращ се под номер 71 в световната ранглиста, е 5,20. При успех Димитров почти със сигурност ще се изправи срещу тенис иконата Рафаел Надал.

Испанецът се завърна на корта, след като за последно игра през януари, но 2023-та година, когато отпадна на Откритото първенство на Австралия след поражение от Макензи Макдоналд. Надал победи Доминик Тийм и Джейсън Кублер до момента, а за да е възможен дуел срещу Гришо, трябва да сломи и Джордан Томпсън.

Ще стигне ли Рафа Надал до мач с Григор Димитров?

Рафаел Надал позагуби доста точки и вече е под номер 672 в световната ранглиста. Въпреки това е огромен фаворит срещу 55-ия в света Томпсън, който също е представител на домакините. Коефициентът на efbet за успех на сметката на Надал е 1,18, докато ставката за триумф за съпернка е 4,90.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес