Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мач №1 от серията "без Уелтън": Левски в коварно гостуване

27 октомври 2023, 07:45 часа • 1476 прочитания

Голямата звезда в нападението на Левски Уелтън се контузи срещу Черно море и ще бъде аут за неизвестен период от време. Очакванията са, че може да пропусне две-три срещи, но сигурното е, че няма да вземе участие в коварното гостуване срещу Берое. В последния кръг отборът от Стара Загора спечели като гост на лидера във временното подреждане Локомотив Пловдив.

След победата над Черно море: Левски ще опита да сломи и Берое

Платформата за онлайн спортни залози efbet предлага коефициент от 7,90 за това "заралии" да запишат нов важен и впечатляващ успех, докато ставката за втора поредна победа за "сините" е 1,47. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,60. Двата отбора се изправят един срещу друг в Стара Загора днес (27.10) от 19:00 часа.

В същия ден, но с по-ранен начален час, Славия със завърналия се за трети път начело на отбора Златомир Загорчич ще опита да вземе важни три точки и да се изкачи нагоре от предпоследното място. "Белите" посрещат у дома непобедения в последните три мача новак и дебютант в елита Крумовград. Срещата на стадион "Александър Шаламанов" ще започне в 14:00 часа.

Славия ще опита да изплува от дъното срещу дебютанта, който е в серия без загуби в efbet Лига

Коефициентът на efbet за това Златомир Загорчич да потегли успешно към спасението от кризисната ситуация е 2,00, докато ставката за победа в полза на гостите от Крумовград е 4,30. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,45.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес