Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любослав Пенев и Хебър ще опитат да изненадат Лудогорец за Купата на България

24 април 2024, 08:15 часа • 1202 прочитания

Хегемонът в българския футбол Лудогорец посреща тази вечер тима на Хебър Пазарджик в първи мач от 1/2-финалите за Купата на България. Разградчани ще опитат да вземат аванс на "Хювефарма Арена", който да им осигури по-лек мач в Пазарджик. Срещата е налична за спортни залози в efbet.

Лудогорец приема Хебър за Купата на България

Лудогорец е актуалният носител на Купата на България и се надява, че ще може да защити трофея през този сезон. Тимът влиза като абсолютен фаворит срещу тима на Хебър, като букмейкърът efbet дава 1.16 коефициент за победа на "зелените". Какво обаче мислят по въпроса Любослав Пенев и компания?

Лудогорец

Може ли Любослав Пенев да изненада "орлите"?

Хебър има своите трудности както на терена, така и извън него, но въпреки това успява да поддържа едно добро равнище на игра. Любослав Пенев пък се е доказал през годините като треньор, който знае как да играе във важни мачове и срещу тежки съперници. efbet дава 18.00 коефициент за победа на Хебър, докато равенството се котира на 7.60.

Лудогорец победи Хебър и в двете срещи в първенството през този сезон - с 3:1 в Разград и с 3:0 в Пазарджик. Букмейкърът efbet предлага комбиниран пазар Лудогорец да спечели и над 3,5 гола в срещата, като коефициентът е 2.30. За над 2,5 гола в мача пък ставката е 1.52. Още пазари и коефициенти ще откриете на efbet.com.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес